Reveilweken

U bent hier:/Reveilweken
Reveilweken2018-08-27T15:12:55+00:00

De Reveilweken worden elk jaar georganiseerd door Near East Ministry (NEM) voor christenen uit Nederland en België. In de zomer zijn er drie Reveilweken, waarvan er twee plaatsvinden op het NEM-centrum en één op de Kroeze Danne in Ambt Delden. Naast deze drie weken is er rond het Hemelvaartweekend een Mini-Reveilweek op het NEM-centrum.

Data Reveilweken 2019, locaties en aanmelden

  • Mini-Reveilweek: 29 mei tot 2 juni 2019, Voorthuizen
  • Reveilweek 1: 20 tot 26 juli 2019, Ambt Delden
  • Reveilweek 2: 27 juli tot 2 augustus 2019, Voorthuizen
  • Reveilweek 3: 3 tot 9 augustus 2019, Voorthuizen (Reveilverdiepingsweek)

Elk jaar heeft een eigen thema. Begin januari 2019 kun je je weer aanmelden (met vroegboekkorting) en zijn de prijslijst en de algemene voorwaarden hier te vinden.

Aftermovie van de Reveilweken 2018 in Delden:


Wat maakt een Reveilweek uniek?

  • Iedereen – jong en oud – heeft een eigen kleine groep heeft, waar tijd is voor gesprek en doorpraten naar aanleiding van de Bijbelstudies. Er zijn dus naast gezamenlijke samenkomsten ook bijeenkomsten in de kleine groepen. ‘s Middags zijn er workshops en seminars.
  • Ervaren, bekwame pastorale werkers maken tijd voor je vrij als je wilt doorpraten, advies of gebed wilt voor persoonlijke kwesties.
  • De conferenties hebben hetzelfde thema dat vanuit de Bijbel praktisch wordt uitgewerkt, in verbondenheid met Israël en de Joodse wortels ons christelijke geloof.
  • Onze kinder- en tienerprogramma’s zijn populair; talloze ouders móeten weer naar de Reveilweek terugkomen.
  • Tijdens Reveilweek 1, op de Kroeze Danne, is er een team van Doventolken beschikbaar.

Als daggast langskomen op de Reveilweken

Kun je er niet de hele week bij zijn, kom dan als daggast naar de Reveilweek. Je bent elke dag vanaf 15.00 uur van harte welkom! Tijdens de Mini-Reveilweek van donderdag tot en met zaterdag en tijdens de zomer conferenties van zondag tot en met donderdag.

Een dagkaart kost tien euro per persoon. We verwelkomen je bij de balie, waar je je kunt registreren. Je ontvangt dan meteen een badge en programmaboekje. Let op: de balie is alleen tussen 15.00 en 15.30 uur en tussen 19.15 en 19.45 uur open. Onze koffie en thee zijn gratis; maaltijdbonnen zijn bij de balie te verkrijgen.