Near East Ministry Reveilavond

U bent hier:/Near East Ministry Reveilavond
Laden Evenementen

Wees welkom op de Near East Ministry Reveilavond om samen te ontdekken wat we kunnen leren als we Sjabbat vieren. Hoe? Door samen te eten, vieren en te (aan)bidden.

Het begin van de Sjabbat vieren, de maaltijd met elkaar delen, bidden voor Israël en de buurlanden en tijd voor lofprijs & aanbidding en een geloofsopbouwende overdenking. Dat is de inhoud van de Reveilavond. De bijeenkomsten zijn altijd van 18.00 – 21.00 uur (inloop 17.30 uur) in de Menorah zaal op het NEM-centrum. Dit evenement wordt een paar keer per jaar gehouden.

Het is de bedoeling dat iedereen iets meeneemt voor de maaltijd. Je kunt denken aan bijvoorbeeld een salade, fruit, hartige taart, of iets dergelijks. Wil je eventueel iets opwarmen, bel dan s.v.p. even voor de mogelijkheden naar 0342-471318. De NEM zorgt voor koffie en thee. Jong en oud is van harte welkom!

Wil je het ons even laten weten als je komt? Dan kunnen wij hier rekening mee houden met het dekken van de tafels. Aanmelden kan door je naam of namen door te mailen naar info@nemnieuws.nl met als onderwerp ‘Reveilavond’. Hartelijk dank.

Je hoort het steeds vaker in het land: christenen die de Bijbelse feesten vieren. Hier komen ook vragen en discussies bij: we zijn toch niet Joods? We zijn toch vrij van de wet? Moet dit of mag dit? En hoe dan? Als Near East Ministry willen we je graag een plek bieden om eens te proeven van de Bijbelse feesten en met andere christenen in gesprek te gaan hierover. Door te leren van en over Israël en de Joodse wortels van ons christelijk geloof, ontdek je meer over Gods karakter! Daarom leren we bij de Bron: de Bijbel en de Joodse wortels zijn de basis voor ons onderwijs.