Vernieuwd tijdschrift met thema ‘Leef!’

U bent hier:/, Nieuws, Overig/Vernieuwd tijdschrift met thema ‘Leef!’

Vernieuwd tijdschrift met thema ‘Leef!’

Het tijdschrift is vernieuwd qua vorm, opmaak en heeft het thema ‘Leef!’ gekregen. Veldwerkers vertellen hoe zij het leven in het Midden-Oosten ervaren, Marien Kollenstaart schreef een Bijbelstudie over ‘(h)echt leven’ en Christian Verwoerd, liedjesschrijver en muzikant vertelt over zijn leven en zijn ommekeer. Vier pagina’s gaan over de komende Reveilweken.

De april-uitgave is ook compleet vernieuwd. SuperVisual verzorgde de vormgeving. Het magazine heeft een ander formaat, een nieuw papiersoort, gemaakt van agrarisch afval, en werkt thematisch. Het magazine is en blijft gratis, hoewel een gift voor de onkosten van het magazine van €25 per jaar wordt gewaardeerd.

Wil je ons Magazine thuisgestuurd krijgen? Vul onderstaand formulier in en je ontvangt het eerst volgende magazine thuis. Als je meer updates van Near East Ministry wil ontvangen, kun je je ook tegelijkertijd abonneren op de maandelijkse digitale nieuwsbrief.

Aanmelden (gratis) kwartaalblad NEMagazine

 

By |2019-06-20T10:51:48+02:00april 2nd, 2019|homepage, Nieuws, Overig|0 Comments