94-jarige kan niet zwijgen over Jezus

U bent hier://94-jarige kan niet zwijgen over Jezus

94-jarige kan niet zwijgen over Jezus

“Dit jaar zijn we 47 jaar getrouwd. Ik had nooit gedacht dat we zo ver zouden komen”, lacht Didy, echtgenote van de 94-jarige Dick . Voor haar was het haar eerste huwelijk. Hij was al twaalf jaar weduwnaar, toen hij Didy voor het eerst ontmoette in Israël. Hij verbleef in het ‘Huis op de berg’ van de NEM in Israël, waar Didy haar vrije weekend kwam doorbrengen.

“Het verhaal is dat Dick mij zag in de keuken. Ik was kopjes aan het afwassen”, zegt Didy. “Hij wist het gelijk: Dat is ze. Dat is mijn tweede vrouw. Hij had al lange tijd gezocht.” CIP heeft dit bijzondere stel uitgebreid geïnterviewd. Het was ook via de NEM dat zij en Dick elkaar leerden kennen. Samen bouwden ze mee aan de Reveilweken en aan de NEM.

Je kunt je nog nét opgeven voor de Reveilweken!

By |2018-07-14T16:02:22+02:00juli 14th, 2018|Reveilweken|0 Comments