Nieuw: derde Reveilweek wordt Reveilverdiepingsweek

U bent hier://Nieuw: derde Reveilweek wordt Reveilverdiepingsweek

Nieuw: derde Reveilweek wordt Reveilverdiepingsweek

De laatste van de drie Reveilweken deze zomer gaat extra de diepte in. Tijdens deze Reveilverdiepingsweek, van 4 tot 10 augustus, is er meer nadruk op leren en minder op de persoonlijke beleving. Deze speciale editie richt zich daarom bewust op volwassenen.

Sprekers zijn onder meer Oscar Lohuis, die alle ochtendstudies voor zijn rekening neemt, Gijs Lammerts van Bueren en Evert van der Poll. Bijna alle middagen verzorgt Pieter Siebesma de seminars waarbij de thema’s vanuit het Joodse denken worden belicht.

Tijdens de Reveilverdiepingsweek gaan we bijvoorbeeld dieper in op onze relatie met Israël en kun je na de verschillende bijeenkomsten doorpraten met de sprekers. Er zijn seminars over verdiepende onderwerpen en datzelfde geldt ook voor onze tijd tijdens de gespreksgroepen. Uiteraard is ook tussen 4 en 10 augustus het thema Koninklijk Kiezen.

Kinderen en tieners?
Omdat we ons tijdens de Reveilverdiepingsweek focussen op 18+, moedigen we gezinnen met kinderen en tieners aan om naar de 1e of 2e Reveilweek en de Mini-Reveilweek te komen. Tijdens deze drie andere weken investeren we speciaal in de geloofsopbouw van elk gezinslid. De kinder- en tienerprogramma’s zijn hier speciaal voor ontwikkeld. Tijdens de Reveilverdiepingsweek is er in de ochtend wél opvang voor kinderen van 0-12 jaar.

Opgeven voor deze of een andere weken kan online via onze Reveilwekenpagina.

By |2018-11-24T17:50:55+02:00februari 19th, 2018|Overig|0 Comments