Reveilweken

U bent hier:/Reveilweken
Reveilweken2019-07-18T11:59:53+02:00

Tijdens de Reveilweken van 2019 duiken we in het Johannesevangelie om te ontdekken dat Jezus ons roept om wakker te worden, ons naar Hem om te keren en Hem te volgen. De dingen van onze tijd los te laten en in Hem te leven.

We gaan in op vragen als ‘Wat is echt leven? Welke dingen beheersen ons leven en vullen onze tijd? Waarvoor matten we onszelf af en wat maakt ons moe?’. Het volledige programma en de programma’s voor tieners en kinderen, maken we in in de loop van 2019 bekend.

De Reveilweken worden elk jaar georganiseerd door Near East Ministry (NEM) voor christenen uit Nederland en België. In de zomer zijn er drie Reveilweken, waarvan er twee plaatsvinden op het NEM-centrum en één op de Kroeze Danne in Ambt Delden.

Door te klikken op onderstaande regels kun u zich aanmelden voor de Reveilweek van uw keuze. Soms duurt het openen van de aanmeldfomulieren wat langer. Werkt het niet, bel dan met 06 – 20 34 75 84 voor assistentie.

Data Reveilweken 2019, locaties en aanmelden

De prijzen zijn te vinden in dit overzicht: Prijslijst Reveilweken 2019. Ook kun je de Algemene Voorwaarden Reveilweken downloaden.

Wat maakt een Reveilweek uniek?

  • Iedereen – jong en oud – heeft een eigen kleine groep heeft, waar tijd is voor gesprek en doorpraten naar aanleiding van de Bijbelstudies. Er zijn dus naast gezamenlijke samenkomsten ook bijeenkomsten in de kleine groepen. ‘s Middags zijn er workshops en seminars.
  • Ervaren, bekwame pastorale werkers maken tijd voor je vrij als je wilt doorpraten, advies of gebed wilt voor persoonlijke kwesties.
  • De conferenties hebben hetzelfde thema dat vanuit de Bijbel praktisch wordt uitgewerkt, in verbondenheid met Israël en de Joodse wortels ons christelijke geloof.
  • Onze kinder- en tienerprogramma’s zijn populair; talloze ouders móeten weer naar de Reveilweek terugkomen.
  • Tijdens Reveilweek 1, op de Kroeze Danne, is er een team van Doventolken beschikbaar.
  • De Reveilverdiepingsweek is gericht op 18+. Meer informatie vind je hier. We moedigen je aan om met kinderen en tieners naar de Mini-Reveilweek of Reveilweek 1 of 2 te komen en te investeren in de geloofsopbouw van elk gezinslid. De kinder- en tienerprogramma’s van die conferenties zijn daar speciaal voor ontwikkeld.

“Ons jaar loopt niet van januari tot december, maar van Reveilweek tot Reveilweek”

Als daggast langskomen op de Reveilweken

Kun je er niet de hele week bij zijn, kom dan als daggast naar de Reveilweek. Je bent elke dag vanaf 15.00 uur van harte welkom! Tijdens de Mini-Reveilweek van donderdag tot en met zaterdag en tijdens de zomer conferenties van zondag tot en met donderdag.

Een dagkaart kost tien euro per persoon. We verwelkomen je bij de balie, waar je je kunt registreren. Je ontvangt dan meteen een badge en programmaboekje. Let op: de balie is alleen tussen 15.00 en 15.30 uur en tussen 19.15 en 19.45 uur open. Onze koffie en thee zijn gratis; maaltijdbonnen zijn bij de balie te verkrijgen.

“Als ik mijn kinderen vraag waar ze de Heilige Geest zien werken, noemen ze de Reveilweek.”

Promotie reveilweken 2019

Onderstaande afbeelding is de flyer /poster ter promotie. Daarnaast is er ook een toolkit met teksten en afbeeldingen die te gebruiken zijn. De afbeelding kunt u rechtenvrij overnemen op uw website met een link naar deze pagina. Ook zijn er meer flyers te krijgen via info@nemnieuws.nl 

Reveilweken 2019